Pompassi

Jo 339 paikkaa ja 748 kuvaa Porvoosta!

Pompassi: Taidetehdas

Kohdetta Taidetehdas, joka on Porvoon alueella sijaitseva , päivitettiin viimeksi 27.06.2009 kello 21:09. Tässä Pompassi-kohteessa on valokuva tai valokuvia, jotka löytyvät kohdesivun alaosasta miniatyyriversioina. Taidetehdas ei ole toistaiseksi saanut kommentteja. Kohteen kommentoiminen on edelleen mahdollista. Tätä paikkaa Porvoossa on katsottu 1611 kertaa.

Taidetehdas

Taidetehtaan osoite on Kokonniementie 6, 06100 Porvoo. Sen nettisivut löytyvät osoitteesta www.porvoontaideyhdistys.fi. Taidehalli sijaitsee uuden autosillan lähettyvillä Taidetehtaalla. Tilat ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin kello 10-16 ja sinne on vapaa pääsy. Taidehallin suurissa tiloissa järjestetään vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä. Taidehalli sijaitsi aikaisemmin Porvoon Kaivokadun varrella lähes neljä vuosikymmenen ajan. Taidehallissa toimii Porvoon Teatteri ja Iris Center. Paula Kitulan ompelupalveluita tarjova yritys löytyy myös samasta rakennuksesta.

Taidetehtaan lähellä on Lild Näsi ja Kokonniemi. Tehtaan välittömässä läheisyydessä kulkee Aleksanterinkadun silta, eli uusi silta. Siltojen läheisyydessä on kesäisin runsaasti venepaikkoja. Näsin S-Market sijaitsee myös Taidetehtaasta kivenheiton päässä.

Tiedot

Kirjoita uusi mielipide