Pompassi

Jo 339 paikkaa ja 748 kuvaa Porvoosta!

Pompassi: Ravintola Laituri

Kohdetta Ravintola Laituri, joka on Porvoon alueella sijaitseva , päivitettiin viimeksi 28.06.2009 kello 21:09. Tässä Pompassi-kohteessa on valokuva tai valokuvia, jotka löytyvät kohdesivun alaosasta miniatyyriversioina. Tämä Pompassi-kohde on saanut tähän mennessä 1 kpl kommentteja. Kohteen kommentoiminen on edelleen mahdollista. Tätä paikkaa Porvoossa on katsottu 2460 kertaa.

Ravintola Laituri

Ravintola Laituri sijaitsee Ravintolalaiva Glückaufin naapurissa. Kävelysillan suuntaan kuljettaessa alueelta löytyy myös kesäravintola Wilhelm Å ja Cafe Jokiranta. Ravintola Laituri löytyy Jokikadulta heti Kävelysillan ja Mannerheiminkadun sillan välistä. ja sen terassin vieressä. Ravintola Laiturin rakennelmat punamustia, Glückaufin kellertäviä. Molemmat sijaitsevat Porvoonjoen rannalla sen idänpuoleisella Jokikadulla. Laiturin nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.porvoonlaituri.fi. Yritys avaa ovensa aurinkoisina kesäpäivinä kello 11 maissa. Puhelinnumero on 040 534 4295.

Tiedot

Bjarne Latokoski kirjoitti 16.09.2009:

Ala-arvoinen palvelu, eltaantunut rasva ja kammottavat artistit leimaavat tätä paikkaa. On koko Porvoon järkyttävin paikka. Kiertäkää kaukaa!

Kirjoita uusi mielipide