Pompassi

Jo 339 paikkaa ja 748 kuvaa Porvoosta!

Pompassi: Hotelli Sparre

Kohdetta Hotelli Sparre, joka on Porvoon alueella sijaitseva , päivitettiin viimeksi 16.12.2007 kello 05:05. Tässä Pompassi-palvelun kohteessa ei ole vielä yhtään valokuvaa, mutta kuva tai kuvia saatetaan lisätä siihen jossain vaiheessa. Kuvia on ryhdytty lisäämään kohdesivuille kesällä 2009. Kohteita kuvataan pääsääntöisesti Porvoon keskustan alueella. Tämä Pompassi-kohde on saanut tähän mennessä 1 kpl kommentteja. Kohteen kommentoiminen on edelleen mahdollista. Tätä paikkaa Porvoossa on katsottu 2424 kertaa.

Hotelli Sparre

Viihtyisä Hotelli Sparre sijaitsee ihanteellisella paikalla, Porvoon keskustassa, kauppatorin ja Vanhan Porvoon läheisyydessä. Hotellissa on 40 hyvätasoista huonetta, joissa kaikki mukavuudet. Lisäksi hotellissa on drinkkibaari ja ravintola. Saunan yhteydessä on kabinettitilat 12 hengelle.

Tiedot

Veikko Lavi kirjoitti 13.08.2008:

Hotelli Sparre Porvoon keskustassa on mainostanut itseään Avainlippu-merkin alla toimivaksi tasokkaaksi hotelliksi. Tosiasiassa tämä hotelli on koko kaupungin häpeäpilkku, missä työntekijöillä on surkeat työolosuhteet, huoneet ovat paskaisia ja palvelua ei tunneta – ja kaikki tämä hotelliketjun pääomistajan käskystä.

Vihdoin kiinteistön omistajat tekivät oikean ratkaisun ja ottivat härkää sarvista. Eli hotellin vuokrasopimus on irtisanottu ja mätäpaise hotellinpyörittäjä potkaistaan pihalle!Lisätietoja löytyy 29.12.07 Uusimaa lehdestä.

Kirjoita uusi mielipide