Pompassi

Jo 339 paikkaa ja 748 kuvaa Porvoosta!

Pompassi: Esso, Näsi

Kohdetta Esso, Näsi, joka on Porvoon alueella sijaitseva , päivitettiin viimeksi 06.03.2008 kello 08:08. Tässä Pompassi-kohteessa on valokuva tai valokuvia, jotka löytyvät kohdesivun alaosasta miniatyyriversioina. Tämä Pompassi-kohde on saanut tähän mennessä 3 kpl kommentteja. Kohteen kommentoiminen on edelleen mahdollista. Tätä paikkaa Porvoossa on katsottu 4170 kertaa.

Esso, Näsi

Näsin Esso on tunnettu porvoolainen huoltoasema, jonka rakennuksen vastapäätä sijaitsee kaupungin tällä hetkellä ainoa McDonald’s-pikaruokaravintola. Etenkin kaupungin pikkunilkit ja karvanoppa-amikset viihtyvät huoltoaseman raitilla ravaamisesta. Koska Näsin Esso on avoinna käytännössä vuorokauden ympäri, on sen yhteydessä myös trafiikkia jokaisena kellonlyömänä. Tämä tosiasia vaikuttaa seudulla asuvien ihmisten elämänlaatuun käytännössä siten, että lauma ali-ihmisiä ajaa ns. pillurallia Esson kulmilla aina ja ikuisesti.

Jos koet olevasi yksi yllä mainitun kaltaisista retardeista, laita tähän alapuolelle kommenttia ja kerro miksi ihmeessä sinun täytyy revitellä sillä säälittävällä Nissanillasi liikennevalojen välissä? Säälittävää toimintaa joka tapauksessa.

Näsin Esso sulkeutuu, onneksi

Ainoa positiivinen puoli tässä nykyhetkessä on se, että tänään 6. päivä maaliskuuta vuosikmmeniä toiminut Näsin Esso (joka muuten on Porvoon viimeinen Esso-asema) tulee laittamaan lapun luukulle. Paikallinen propagandajaosto Uusimaa-lehdessä jo hehkuttaakin “yhden aikakauden päättymisestä”, ikään kuin tämä olisi jotenkin surullinen asia. Valtaosa tämän nurkkakunnan asukkaista kuitenkin juhlii hetkeä, jolloin juuri ajokortin saanut Pikku-Pekka menettää sen ainoan syyn ajella ruosteisella romukasallaan Näsin alueella. Häiriköitköön muualla.

ABC Deli avautuu, harmillista

Harmillisesti Esson sulkeminen ei vie amisautoilijaongelmaa lopullisesti unholaan, sillä Näsin Esson tilalle aiotaan avata vuoden 2008 toukokuussa ABC Delinä.

Tiedot

Tojoo kirjoitti 06.03.2008:

LOLLOL! Ihan jess, hyvä kun ei tartte kuunnella vähään aikaan niitä kuramopojen kaasutteluita joita ne varhaisaikauiset ritsat harrastavat siellä.

Petri kirjoitti 06.03.2008:

No näin on. Olen itse asiassa melkoisen samaa mielipidettä, sillä kun kerran satun asumaan tässä kulmilla, on noiden epäkypsien luuserien kaahailua joutunut kuuntelemaan jo siitä päivästä lähtien kun tänne muutin.

Petri kirjoitti 10.06.2008:

Nyt taas kesäajan tultua niitä kaikenmaailman vaginarallia ajavia teinikorollakuskeja kaahailee tuossa uuden huoltoaseman avauduttua. On erittäin kummallista, että jotkut kokevat vaivan arvoiseksi kaahata sadan kilometrin tuntivauhdilla liikennevaloista liikennevaloihin. Säälittävät luuserit.

Kirjoita uusi mielipide